Unwind Acupunctuur Amsterdam
telefoonnummer van acupunctuur amsterdam 020-4211956 / 06-41916374
e-mailadres van Acupunctuur Kent Amsterdam info@acupunctuur-amsterdam.com
Acupunctuur Sumatrakade 451 Amsterdam Sumatrakade 451, Amsterdam
icoon van acupunctuur amsterdam Acupunctuur Amsterdam

Wat houdt acupunctuur nou precies in?

Acupunctuur komt uit het oude China en is al jaren geleden in het westen geïntroduceerd als een succesvolle en veilige remedie tegen fysieke pijn.
Maar met acupunctuur is nog veel meer te bereiken. De ervaren acupuncturist kan energie blokkades op belangrijke meridiaanpunten signaleren en die vervolgens opheffen. Blokkades zijn vaak een voorteken of fase van een of andere kwaal of ziekte. Via acupunctuur kan er vroegtijdig worden ingegrepen en de disbalans kan worden opgespoord en aangepakt.

Het effect van een acupunctuur behandeling is dat er extra energie naar belangrijke meridiaanpunten stroomt. Dat bereik je door dunne, haarfijne naalden op de juiste punten aan te brengen of door op bepaalde punten een warmtebehandeling met gebruik van moxa (bijvoet) uit te voeren. Je eigen lichaamskracht  wordt op die manier versterkt en zo krijgt het lichaam geleidelijk de kans om de oorspronkelijke balans te gaan herstellen.
 

Klassieke Vijf Elementen Acupunctuur

In tegenstelling tot een focus puur en alleen op de geblokkeerde meridiaanpunten betrekt de Klassieke Vijf Elementen Acupunctuur alle individuele omstandigheden bij het herstelproces. Deze klassieke  vorm van acupunctuur geeft een beter inzicht in wie je wezenlijk bent, wakkert je innerlijk vuur aan en schept ruimte voor hernieuwde levensvreugde. Je voelt je al snel gezonder, je bent meer geaard, en ook gelukkiger met als resultaat dat je je door een beter emotioneel evenwicht meer ontspant. Dat komt doordat je energie meer in balans komt  en je lichaam en geest weer in harmonie samenwerken.  
 
Acupuncturist Sherry Kent: "Je lichaam is verbonden met je emoties en je gedachten.. die drie kan je onmogelijk losmaken van elkaar. Omdat de Klassieke Vijf Elementen Acupunctuur je werkelijk weer tot jezelf brengt heeft deze vorm van acupunctuur mijn absolute voorkeur".

Uitgangspunten van de Klassieke Vijf Elementen Acupunctuur is dat je conditie al in disbalans verkeert vóórdat een kwaal of ziekte zich manifesteert. Emoties en gedachten zijn niet los te koppelen van het lichaam want alles is immers onderling verbonden. Een ondersteuning met Klassieke Vijf Elementen Acupunctuur vormt een stevige basis voor zowel het lichaam als de geest. Een behandeling stimuleert de eigen kracht en zorgt voor het herstel van de algehele balans van binnenuit. Heel belangrijk bij het behandelen is ook het bewust kunnen voelen. Naast de fysieke ondersteuning krijgt het emotionele, het mentale en de innerlijke geest alle aandacht.

Deze acupunctuurmethode benadrukt de kwaliteit van leven en helpt ook een gevoel van innerlijke vreugde te ervaren en ontwikkelen. Door al deze aspecten is de preventieve werking groot en kan het positieve effect van de totale aanpak de veerkracht van mensen enorm aanwakkeren.
Een beproefde methode om in balans te kunnen blijven, je goede conditie te handhaven, is een regelmatige onderhoudsbehandeling. De energie wordt daardoor optimaal gehouden en je kunt ziekte daarmee steeds voor zijn.    
 

Meer informatie / afspraak maken

Contactmogelijkheden:
  • Telefoon: 020- 42 11 956. Als ik bezig ben met behandelen, kan ik de telefoon niet altijd opnemen, dus spreek je boodschap in en/of stuur me een email bericht. Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord van mij, meestal binnen 24 uur, behalve in (vakantie)periodes.
  • E-mail via: contactpagina van Unwind - Acupunctuur Amsterdam.

 
VBAG-geregistreerd
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn

Heeft u nog vragen?

Acupunctuur Amsterdam contact

Acupunctuur Amsterdam
is aangesloten bij:
VBAG acupunctuur beroepsvereniging

Deel mijn website: